28.03.2024

Global News

Follow global news

Смілянський показав чергу біля Головпоштамту за новими марками про російський корабель

Черга до головного відділення «Укрпошти» зібралася за кілька годин до відкриття, повідомив генеральний директор «Укрпошти» Ігор Смілянський 23 травня.

Він оприлюднив фото, на якому видно десятки людей у черзі біля Головпоштамту.

«Хоч і не треба збиратись поруч з нашими відділеннями до 14:00, але я розумію, що я не зможу зупинити всіх від того, щоб зібратися завчасно», – прокоментував Смілянський.

Напередодні Смілянський анонсував продаж марок під назвою «Русскій воєнний корабль… ВСЬО!» із понеділка.

За його словами, погашення марок відбувається 23 травня зранку до 14-ї години, після чого марки будуть продаватися в 1500 відділеннях «Укрпошти» по всій країні до рівня районних центрів.

«Ліміт – два блоки по три марки на клієнта без виключень. В селах поки ні. Це пізніше. Лише на перший тиждень ми даємо у відділення 1 мільйон марок, тобто стільки, скільки всього було марки «Корабель НА». Що буде, якщо продамо все за день? Дамо ще 1 мільйон марок орієнтовно 27 травня. Теж оголосимо завчасно», – пообіцяв очільник поштової служби.

Поштові марки України «Руський воєнний корабль ВСЬО», які присвячені знищенню російського крейсера «Москва», який пропонував здатися захисникам острова Зміїний, і по якому українські військові завдали ракетного удару 13 квітня


Поштові марки України «Руський воєнний корабль ВСЬО», які присвячені знищенню російського крейсера «Москва», який пропонував здатися захисникам острова Зміїний, і по якому українські військові завдали ракетного удару 13 квітня

Пресслужба «Укрпошти» повідомила, що в головному поштовому відділенні в Києві штемпель буде доступний з 15:00 до 20:00 23 травня.

12 квітня «Укрпошта» ввела в обіг поштові марки «Русскій воєнний корабль, іді …! Героям слава!».

14 квітня у Чорному морі затонув флагман російського Чорноморського флоту – крейсер «Москва». Це сталося після того, як у нього влучили українські ракети – заявили влада України і Пентагон.

Саме цей російський ракетний крейсер пропонував здатися захисникам острова Зміїний.

Гендиректор «Укрпошти» Ігор Смілянський із попередньою маркою «Русскій воєнний корабль, іді ...! Слава Україні!». Київ, 14 квітня 2022 року. На марках, які були введені в обіг 12 квітня, зображений російський крейсер «Москва», який пропонував здатися захисникам острова Зміїний, і по якому українські військові завдали ракетного удару 13 квітня


Гендиректор «Укрпошти» Ігор Смілянський із попередньою маркою «Русскій воєнний корабль, іді …! Слава Україні!». Київ, 14 квітня 2022 року. На марках, які були введені в обіг 12 квітня, зображений російський крейсер «Москва», який пропонував здатися захисникам острова Зміїний, і по якому українські військові завдали ракетного удару 13 квітня

Читайте також: «Укрпошта» розповіла, як виглядатиме нова марка з серії «Русскій воєнний корабль»

from Radio Svoboda

About Author