28.03.2024

Global News

Follow global news

Благодійний захід Європейського Фонду Допомоги #StandWithUkrainе (EAF)

Благодійний захід Європейського Фонду Допомоги #StandWithUkrainе (EAF)

Благодійний захід Європейського Фонду Допомоги #StandWithUkrainе (EAF) — SUN (Sustainable Ukraine Now): повертаємо дитинство, яке відібрала війна

26 жовтня у передмісті Львова, на території комплексу Edem Resort Medical & SPA, відбудеться благодійний захід під назвою SUN (Sustainable Ukraine Now) Європейського Фонду Допомоги #StandWithUkraine (EAF)

Головна мета заходу –  допомога українським дітям та сім’ям, що постраждали від війни. Важливим завданням заходу є збір коштів на відбудову школи у Бучі (селище Бузова), яку знищив російський агресор.

На благодійному вечорі SUN відбудеться зірковий аукціон на підтримку Європейського Фонду Допомоги #StandWithUkraine (EAF).

Серед найбажаніших лотів: військова техніка від наших захисників, протитанкові ракетні комплекси, трофейна російська рація системи  «ГЛОНАСС», набір шотів із гільз, уламок ворожого граду та легендарний браслет, виготовлений з останньої партії Азовсталі.

Також до аукціону долучилися відомі українські зірки та лідери думок, які віддали на благодійність свої особисті речі. На заході будуть представлені: сертифікат на навчання від Олексія Арестовича, переможна тенісна ракетка від Марти Костюк, боксерська рукавиця від Олександра Усика, вишиванка від Юрія Ткача, пальто від NK та безліч інших цінних лотів від наших артистів.

У програмі заходу заплановані виступи відомих  артистів: КAZKA, ZLATA OGNEVICH, ОЛЕГ СКРИПКА, WELLBOY, які також поділяться своїми лотами та виконають пісні разом з юними учасниками «Чорноморських Ігор».

Ведучими благодійного вечору стануть Юрій Ткач та Міла Єрємєєва.

Усі зібрані кошти будуть передані на відбудову знищеної школи, допомогу дитячим будинкам, дітям-переселенцям з окупованих територій та дітям, що потребуть медичного лікування.

Нагадаємо, що Європейський Фонд Допомоги #StandWithUkraine (EAF) з початку війни займається наданням всебічної допомоги українцям. У постійні плани роботи фонду спільно з низкою заходів «SUN» також входить підтримка київського міського дитячого будинку у Ворзелі, організація розважальних поїздок для дітей, візити до київського притулку для неповнолітніх.

Створюємо майбутнє для наших дітей прямо зараз!

About Author