28.03.2024

Global News

Follow global news

Памʼять жива. Morphom написав пісню-присвяту

Памʼять жива. Morphom написав пісню-присвяту

Памʼять жива. Morphom написав пісню-присвяту

Музикант та саундпродюсер Morphom презентує пісню-присвяту «Сила Козака». Етнічні мотиви у поєднанні із звучанням сопілки, сильна чоловіча емоція та чуттєвий текст, який відгукується з перших рядків — це ще не все, чим торкне душі нова робота артиста.

«Сила Козака» — це близька багатьом українцям історія, яку Morphom поклав у рядки. Пісня демонструє силу українського народу та зокрема воїнів, які захищають нашу країну. За словами музиканта, до написання музичної  роботи його надихнув трек PROBASS ∆ HARDI «Доброго вечора ми з України», який демонструє сильний національний дух.

Morphom – Сила Козака

«Ідея пісні та перший куплет виникли за два дні до початку повномасштабної війни в Україні,  тоді я ще не знав, що почнеться війна. Початок страшних подій відклав роботу над піснею, та 19-го червня на фронті загинув мій племінник Дмитро Дяченко. Отямившись від шоку,  я вирішив дописати пісню та присвятити її Дмитру.» – Розповідає співак.

Цікаво, що зйомки відео тривали всього дві години, а операторами, режисерами та акторами — виступили Morphom та його дружина. Відеоробота передає нам сильну емоцію, яку автор заклав у рядки, а національні вбрання та темний фон відображають красу та водночас силу української нації.

«На зйомці відео були присутні дві людини: я та моя дружина. Ми поставили камеру на штатив й увімкнули світло та музику — на все вистачило дві години часу. Мабуть, це одна з моїх найшвидших зйомок.» – Ділиться музикант.

Morphom зізнається, що соромиться показати цю пісню людям, мовляв почнуться болісні для нього запитання : «А чи правдива історія в тексті?» , «Чи не хайпуєш ти на військовій темі?», тощо. Але співак вірить, що все відбувається не випадково, і якщо пісня виходить у світ, то нехай, це буде прояв його сили – «Сили Козака».

About Author