29.03.2024

Global News

Follow global news

“Біля дому” - прем’єра від відомого гурту KOVALEVSKiY & RAPHAiL

“Біля дому” - прем’єра від відомого гурту KOVALEVSKiY & RAPHAiL

“Біля дому” – прем’єра від відомого гурту KOVALEVSKiY & RAPHAiL

Флагмани кальянного репу KOVALEVSKiY & RAPHAiL знову порадували прихильників чуттєвим синглом під назвою “Біля дому”. 

Це третя робота артистів у співпраці з музичним продюсером Євгеном Тріпловим та лейблом Papa Music. 

Сингл за синглом за короткий проміжок часу KOVALEVSKiY & RAPHAiL впевнено залітають у чарти України на цифрових майданчиках. Так, у грудні 2022 року робота “АЛЕ АЛЕ” увійшла у ТОП 50 Apple Music Ukraine, а сингл “Чаклун” посів топи Shazam. Обидві роботи міцно тримаються у музичних трендах YouTube. 

Нова пісня “Біля дому” також має всі шанси надовго посісти найвищі позиції хіт-парадів музичних майданчиків, бо вона про вічну тему – тему кохання. Трек відгукнеться прихильникам ліричних реп-балад про стосунки, що досягли свого фіналу. Самотність та біль від розставання. Почуття надії, прагнення щось змінити – саме в таку атмосферу занурюють своїх прихильників KOVALEVSKiY & RAPHAiL. 

“Про кохання можна говорити багато. Ця тема актуальна за будь-яких умов. Кохання – це та сила, яка не дає нам опускати руки. Це те, що надихає. Але доволі часто ми помиляємось. Не приділяємо достатньо уваги почуттям близьких нам людей. “Біля дому” розповідає історію ліричного героя, який просить у коханої останній шанс. Обіцяє виправити всі помилки та більше не завдавати їй болю. Можливо, ця пісня допоможе усвідомити помилки та змінити поведінку кожному, хто опинився у подібній ситуації”, – діляться про пісню KOVALEVSKiY & RAPHAiL. 

Слова та музику написали KOVALEVSKiY & RAPHAiL у співпраці з Євгеном Тріпловим та Сергієм Рановим. 

“Біля дому” можна сміливо назвати музичними ліками для розбитих сердець. Готуємо хусточки, тиснемо на play і насолоджуємося нотками приємної меланхолії!

https://www.youtube.com/watch?v=UBGMtDzqZ-M 

https://bfan.link/bilya-domu 

About Author