29.03.2024

Global News

Follow global news

Український співак DEN BAURIN випустив весільний трек

Український співак DEN BAURIN випустив весільний трек

Український співак DEN BAURIN випустив весільний трек

Співак та актор DEN BAURIN запрем’єрив весільну пісню. Відеоряд до треку “Гірко! Весільна’’ було створено за допомогою штучного інтелекту і він несе суто розважальний характер.

Трек “Гірко! Весільна” був записаний ще на початку зими 2022. За словами самого артиста його найбільшою творчою мрією було, щоб весною 2022 ця пісня грала на всіх українських весіллях і саме під неї молодята йшли у свій перший весільний танок та вперше цілувались у ролі чоловіка та дружини, а не нареченої та нареченого. Прем’єра була запланована на березень 2022 року, але життя внесло свої корективи.

— Весною минулого року ця пісня так і не побачила світ. Я декілька разів хотів викласти трек в мережу, але мене постійно зупиняли якісь сумні події та трагедії. Проте цієї зими я остаточно зрозумів, що така незламна нація, як українці, продовжує повноцінно жити, — коментує артист.

Український співак DEN BAURIN випустив весільний трек
Український співак DEN BAURIN випустив весільний трек

 

Відео “Гірко! Весільна’’ було створене за допомогою штучного інтелекту. За словами співака зараз той час, коли гроші краще задонатити на потреби армії, тому він хотів реалізувати щось яскраве і веселе з абсолютно нульовим бюджетом. В анімаційному лірик-відео можна впізнати самого співака в комедійному образі тітоньки з РАГСу та латиноамериканського актора Дієго Рамоса. Ден — прихильник латиноамериканських серіалів та латиноамериканської культури, стверджує, що його близькі знайомі зрозуміють цю пасхалку. Доречі, артист каже, що його наступний трек побачить світ вже геть скоро, а записаний він був у Латинській Америці.

— Я відчуваю, що українці сумують за веселими простими і зрозумілими піснями, щоб хоча б на п’ять хвилин забути про той жах, який навколо. Хайпувати на темі армії, волонтерства чи переселенців та робити про це танцювальні розважальні відео — як на мене, дуже погана ідея, яка може зачепити чиїсь почуття. Але хіба може бути не на часі весілля? Українці — нація, яка живе повноцінно і щасливо назло усім росіянам. Дівчата чекають своїх наречених із фронту, розписуються з ними та хлопці далі йдуть боронити країну! Вони народжують дітей і створюють нові сім’ї! Я буду дуже щасливий, якщо цієї весни пісня “Гірко! Весільна’’ зробить чиїсь весілля яскравішими та щасливішими! Можу сказати, що це — моя мрія! — емоційно коментує співак.

DEN BAURIN — український співак, учасник талант-шоу та актор. Знімався в кліпах гурту НЕАНГЕЛИ, співачок Mamarika та Alyoshа та багатьох інших.

About Author