29.03.2024

Global News

Follow global news

KOVANA знайшла свій стиль та зачитала реп у новому треку «Чорнобрива»

KOVANA знайшла свій стиль та зачитала реп у новому треку «Чорнобрива»

KOVANA знайшла свій стиль та зачитала реп у новому треку «Чорнобрива»

Співачка KOVANA розпочала новий етап своєї творчості з провокативного треку «Чорнобрива», де вперше у житті зачитала реп.

ЛІНК: https://www.artistcamp.com/SmartLinks/9008798542482/

Після пошуків свого звучання, ліричних та поп-рокових пісень, KOVANA представляє нетиповий для себе трек, який заїдає у голові з перших секунд.

«Цей трек був експериментальним для мене, новий стиль, реп-частина та провокативний контекст, де самодостатня та незалежна дівчина, отримавши бажане, відшиває хлопців, які хочуть мати з нею стосунки. Не тільки ж хлопцям писати про подібне», – коментує співачка.

Коли співачка вперше залила шматочок демки у ТікТок, отримала багато позитивних відгуків, лайків та коментарів, серед них були і привітання від хлопців з лінії фронту. Але не обійшлося і без хейту з тавром «шароварщина».

«Зараз є актуальним те, що майже кожну українську пісню називають «шароварщиною». Люди перестали розуміти значення цього терміну. Можна писати про ягоди, жінок, стосунки, природу або життя і, все одно, отримати такі коментарі… Мені ж прилетіло за рядок  – «чорнобрива, вільна, українка». На мене ці декілька коментарів ніяк не вплинули, бо я знаю, що це не про мене та мою творчість. Тим паче, у соціальних мережах кожен має право на свою думку та смаки», – додає KOVANA.

Співачка вийшла з власної зони комфорту, якщо переглянути її ТікТок та Інстаграм, то можна зрозуміти, що KOVANA знімала всі свої відео-тизери треку у людних та популярних місцях Києва, від ЦУМу і до метрополітену. На цьому вона не зупиняється і планує новий цікавий формат для свого ТікТок.

Слухайте трек на офіційних музичних платформах та знімайте відео під трек «Чорнобрива» у ТікТок, щоб підтримати новий реліз співачки.

KOVANA – українська співачка, фіналістка національного відбору SANREMO JUNIOR 2015, через 1.5 місяці життя в окупації у своєму рідному Херсоні, евакуювалася до Грузії, де займалася волонтерством та за підтримки Ніно Катамадзе і BRAVO records записала чуттєву пісню-рефлексію “Душі”, яка потім потрапила в офіційний плейлист Спотіфай. Наразі співачка не зупиняється і, після повернення в Україну, продовжує свій творчий шлях.

About Author